Bunny dating, Selectează o limbă


bunny dating

Niciun singur produs nu a fost testat pe animale Nu facem compromisuri aici. Absolut toate produsele din magazinul nostru sunt cruelty-free.

bunny dating

Înainte de a include o marcă în oferta noastră, ne asigurăm și cu bunny dating producătorului sau furnizorului că nu este testat pe animale. Majoritatea produselor noastre au și certificarea Leaping Bunny.

bunny dating

Din păcate, testarea pe animale este încă permisă în unele părți ale lumii, dar lucrurile se schimbă încet în bine.

În consecință, importul de astfel de produse a fost deja interzis în Uniunea Europeană din Suntem siguri că sunteți de acord cu noi - niciun ruj nu ar trebui să lase săruturi sângeroase. Am livrat peste 9,2 milioane de produse în 11 bunny dating diferite Dacă vă spunem adevărul Suntem uimiți de noi înșine de acest număr imens.

bunny dating

Dar ce înseamnă de fapt acest număr? Că super fetele și băieții noștri din depozit au lucrat mult la ambalare. Că mulți iubitori de machiaj din diferite părți ale Europei au încredere în noi.

bunny dating

Chiar dacă familia noastră PINK PANDA continuă să crească în fiecare zi, vă putem promite: Fiecare client este important pentru noi și dorim să avem grijă de fiecare cu o atitudine personală și prietenoasă.

Poate iti va placea si.

bunny dating