Conectări personale


Atinge butonul glisant de lângă opțiunea Permite conectarea altora.

dating reclame de site

Dacă nu vezi opțiunea pentru Hotspot personal, contactează operatorul de telefonie mobilă pentru a te asigura că poți folosi Hotspot personal cu planul tău tarifar. Iar cu iOS 13 sau versiunile ulterioare, dispozitivele conectate la un Hotspot personal vor rămâne conectate, chiar dacă ecranul este blocat și, astfel, dispozitivele respective vor primi în continuare notificări și mesaje.

Account Options

Iată câteva sfaturi pentru folosirea fiecărei metode. Atunci când conectezi un dispozitiv la hotspotul personal, bara de stare devine albastră și indică numărul de dispozitive asociate.

Numărul de dispozitive care se pot asocia simultan cu hotspotul personal la un moment dat depinde de operatorul de telefonie mobilă și de modelul de iPhone. Dacă alte dispozitive s-au asociat cu hotspotul tău personal prin folosirea funcției Wi-Fi, vei putea folosi numai datele celulare pentru a te conecta la internet de pe dispozitivul-gazdă.

hi5 dating

Apoi verifică parola pentru Wi-Fi și numele telefonului. Rămâi în acest ecran până când ai conectat celălalt dispozitiv la rețeaua Wi-Fi. Apoi atinge rețeaua Wi-Fi pentru a te conecta.

întâlnește bbw pentru sex

Dacă ți se solicită, introdu parola pentru hotspotul personal. Apoi, pe computerul Mac sau PC, urmează indicațiile producătorului pentru configurarea unei conexiuni de rețea Bluetooth.

Află mai multe despre folosirea caracteristicii Hotspot personal cu Bluetooth.

cumpărați lista de e- mail de dating

Caracteristica Hotspot personal acceptă conexiuni Bluetooth cu computere Mac conectări personale PC, precum și cu alte dispozitive de la terți.

Pentru a conecta alt dispozitiv iOS, folosește conectivitatea Wi-Fi. Apoi conectează-ți dispozitivul iPhone sau iPad la computer folosind cablul USB livrat împreună cu dispozitivul. Află mai multe despre conectarea unui dispozitiv la hotspotul personal al dispozitivului tău iPhone sau iPad.

  • Telefoane matrimoniale
  • Barbati din Alba Iulia cauta femei din Timișoara
  • Gestionați Setările Google - Cont Google Ajutor
  • Manager de parole Contul Google îți protejează automat informațiile cu caracter personal și le menține private și în siguranță.

Permite-i familiei tale să se conecteze în mod automat Poți să configurezi serviciul Partajare familială astfel încât familia ta să se conecteze în mod automat la hotspotul personal — fără a fi necesară introducerea unei parole. Activează serviciul Partajare familială. Dacă opțiunea nu este afișată, află cum poți să conectări personale serviciul Partajare familială.

un alt cuvânt pentru întâlniri

Atinge numele fiecărui membru al familiei tale și setează dacă acesta trebuie să solicite permisiunea sau dacă se poate conecta în mod automat la hotspotul tău personal. Deconectarea dispozitivelor Pentru a deconecta un dispozitiv, dezactivează funcția Hotspot personal, dezactivează funcția Bluetooth sau deconectează cablul USB de la dispozitiv.

  • Fii bun la dating online
  • Dating app pentru utilizatorii de marijuana
  • Члены Совета не могли стерпеть того обстоятельства, что кто-то способен рассматривать их как общество низшего сорта.

Configurarea sau conectări personale parolei Wi-Fi Pentru a configura un Hotspot personal, trebuie să configurezi o parolă Wi-Fi. Dacă folosești alte caractere decât cele ASCII, celelalte dispozitive nu se vor putea asocia cu hotspotul tău personal.

Reține numele și parola rețelei Wi-Fi care apar pe ecranul dispozitivului. Dacă vrei să modifici numele rețelei Wi-Fi, află cum să modifici numele dispozitivului. Apoi încearcă să conectezi din nou dispozitivele la hotspotul personal. Rămâi în acest ecran până când ai conectat celălalt dispozitiv la rețeaua Wi-Fi.

Între caracterele non-ASCII se numără caracterele din limbile japoneză, rusă, chineză și din alte limbi. Află mai multe Este posibil ca anumite aplicații și caracteristici care necesită o conexiune Wi-Fi să nu funcționeze în timp ce folosești un Hotspot personal. De exemplu, este posibil să nu poți să faci un backup iCloud sau să încarci fotografii în Bibliotecă foto iCloud sau Flux foto.

Urmați instrucțiunile pentru a vă crea contul Microsoft personal.