Dating ainar, Meniu de navigare


dating ainar

Vezi galeria foto » Timp dating ainar un an, un tânăr chinez a înşelat 11 bărbaţi dându-se femeie. De fiecare dată a dispărut cu sume mari de bani.

dating ainar

Victimele au fost racolate prin intermediul unei aplicaţii de dating online. Pare de necrezut, dar infractorul a reuşit să îl convingă pe unul dintre bărbaţii înşelaţi că îi poartă copilul.

dating ainar

În octombrie Wang s-a bucurat să îşi anunţe familia că se căsătoreşte cu femeia visurilor lui, pe care a întâlnit-o online. Jenat, bărbatul nu a anunţat poliţia, iar familia lui a crezut că cei doi miri s-au certat, aşa că nimeni nu a alertat dating ainar.

Citeşte şi: Topul aplicaţiilor de dating pe care sunt mai multe femei decât bărbaţi La scurt timp după aceea, însă, un bărbat dintr-o provincie vecină a făcut plângere la poliţie. El s-a plâns că o femeie pe care a cunoscut-o online şi care se numea Miao Xiaomin l-a convins să-i dea La percheziţia făcută în casa bărbatului au fost descoperite fuste, sutiene, pantofi de damă, chiloţi pentru femei şi cosmetice.

dating ainar

Songtao a spus că întotdeauna a fost interesat de accesoriile pentru femei şi că nu ştie dacă se simte bărbat sau femeie. Bărbatul este acuzat că a înşelat 11 bărbaţi cu sute de mii de yuani, iar dating ainar riscă să petreacă mulţi ani după gratii.

dating ainar