Dating hackeri. Care sunt datele pe care hackerii le-au obtinut


Trenta Pizza, atacata de hackeri. S-au furat anumite date personale ale clientilor de Teodor Serban Joi, 10 Iunieora Trenta Pizza, unul dintre principalii jucatori din piata de livrari mancare fast-food din Romania, a fost victima unor hackeri, in urma atacului compania pierzand mai multe date personale ale clientilor. In urma acestui atac, se pare ca datele dumneavoastra personale furnizate la plasarea comenzilor au fost afectate", a anuntat compania.

Interesul pentru vaccin, folosit de hackeri ca să acceseze date personale. Cum să te protejezi de fraude.

cine este avan jogia în prezent datând din 2021

Sfatul specialistului Analiştii de securitate cibernetică avertizează cu privirile la ameninţările din Hackerii se folosesc de interesul pentru vaccinul de Covid ca să fure date. Filip Truţă de la Bitdefender îţi spune cum să te protejezi de fraude.

pierde în greutate dating life

Apare însă un nou pericol: hackerii. Vaccinul este ultima uneltă folosită de atacatorii online ca să-ţi acceseze datele. Dacă vezi un mesaj prin care ţi se dating hackeri o doză contra-costa, poţi fi sigur că este anunţ fals.

speed​​ dating baguio

Evită asemenea reclame, dar şi orice mesaj primit pe subiect. Filip Truţă, expert în securitate cibernetică, îţi spune care e pericolul.

De când a început pandemia, hackerii şi-au intensificat eforturile de fraudare. Mulţi angajaţi au început să lucreze de acasă şi sunt mai expuşi ca niciodată. Experţii de la Bitdefender îţi spun şi cum să eviţi să fii victima hackerilor.

aspie ghid pentru dating

Nu accesăm link-uri şi nu descărcăm ataşamente înainte de a verifica cu atenţie provenienţa mesajului şi adresa de mail a expeditorului.