Dating politicos


Search form

Datele cu caracter personal înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă iar o persoană identificabilă este acea persoană identificabilă, direct sau indirect, în special dating politicos referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Această Politică se referă la datele personale ale clienților noștri, ale partenerilor de afaceri, ale altor persoane care intră în contact cu noi sau care vizitează dating politicos noastre, angajați sau persoane aflate în proces de angajare, colaboratori etc.

dating politicos

În scopul desfășurării activității, ANA HOTELS SA poate colecta, prelucra și stoca anumite date cu caracter personal necesare din punct de vedere legal, pentru încheierea unui contract sau din interes legitim. Aceste date pot fi, dar nu se limitează la: nume, prenume, cetățenie, adresă, telefon, adresa de e-mail, imagini în mișcare etc.

  1. Femei sexy care caută bărbați din romania
  2. Трудно было поверить в то, что он может стать чем-то большим, чем просто наблюдателем, а все потому, что ему никак не хотелось допустить, даже в глубине души, что мозг у Хилвара во многих отношениях куда более развит, чем его собственный.
  3. Baze de date electronice - SNSPA
  4. Превращение произошло настолько стремительно что, мигни Олвин именно в этот момент, и он ничего бы уже не заметил.
  5. Самый низ чаши был занят круглым озером, поверхность которого непрерывно рябилась в неутихающем Вся эта огромная впадина, была черным-черна, несмотря на то, что купалась в солнечном сиянии.
  6. Date generale | Ambasada Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord
  7. Все, что в состоянии совершить природа, может сделать и человек, хотя и на свой лад.

Politica de confidențialitate descrie: Scopul pentru care colectăm și modul în care folosim datele dumneavoastră cu caracter personal; Modul în care colectăm date cu dating politicos personal; Temeiul procesării pentru scopul st cloud fl dating mai sus; Categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm și le procesăm; Perioada de stocare în vederea procesării; Drepturile dumneavoastră și modul în care puteți să le exercitați; Către cine putem transmite aceste date.

De asemenea, dorim să vă facem cunoscute măsurile pe care le luăm pentru a garanta securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal precum și modul în care ne puteți contacta în chestiuni legate de confidențialitate și de protecție a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Despre Republica Moldova

Măsurile prezentate în această informare se aplică în toate hotelurile din lanțul Ana Hotels. Pentru mai multe detalii despre Ana Hotels puteți afla accesând site-ul www.

dating politicos

Dacă sunteți un client sau un potențial client al Hotelului: Avem obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Pentru a vă oferi serviciile noastre Vă solicităm date pentru a vă oferi serviciile noastre: - a vă putea rezerva camere și alte servicii în dating politicos nostru; temeiul de prelucrare dating politicos datelor este în acest caz executarea unui contract; - a vă putea caza în hotelul nostru; prelucrarea datelor cu caracter personal se face, în acest caz, în baza unei obligații legale; - a vă înscrie în programul de loialitate opționalavând ca temei de prelucrare interesul legitim al dating politicos - a deveni membru al SPA-ului nostru, având ca temei de prelucrare interesul legitim al hotelului, precum și executarea unui contract.

Pentru a comunica cu dumneavoastră Este important pentru noi să putem comunica cu dumneavoastră în scopuri variate, cum ar fi acela de a afla care sunt opiniile dumneavoastră asupra serviciilor noastre, acela de a soluționa diverse sesizări ale dumneavoastră sau acela de a vă putea oferi servicii personalizate, oferite în timp util, în format electronic. Obligație legală În anumite situații vă putem solicita unele date cu caracter personal în temeiul unei obligații legale, impuse de legislația în vigoare.

Ștefan cel Mare nr. Vom depune toate eforturile rezonabile pentru a vă proteja datele cu caracter personal aflate în posesia sau sub controlul nostru prin stabilirea unor măsuri rezonabile de securitate în vederea prevenirii, accesării, colectării, utilizării, divulgării, copierii, modificării sau ștergerii neautorizate, precum și a altor riscuri similare. Vă rugăm să citiți în întregime acest document și să vă asigurați că îl înțelegeți.

Dacă sunteți un angajat sau un alt tip de colaborator 2. Pentru a intra în relații contractuale cu noi Contract Individual de Muncă etc. Vă solicităm datele impuse de lege pentru a încheia contracte de muncă cu noi, în temeiul unei obligații legale: nume, prenume, domiciliu, data și locul nașterii, coordonatele actului de identitate, acte de studii, cazier judiciar atunci când este cazul.

Pentru a comunica cu dumneavoastră Pentru a putea comunica cu dumneavoastră în timp util vă putem solicita numărul de telefon și adresa de poștă electronică.

Major Lazer - Diplomatico (feat. Guaynaa) (Official Music Video)

Ne bazăm prelucrările pe interesul de potențială încheiere și derulare a unui contract de muncă. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră sunt numele, adresa de poștă electronică, telefonul, faxul, adresa, datele personale incluse în CV, detaliile privind educația şi instruirea, calificările profesionale, precum şi alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct.

Pentru a ține legătura cu dumneavoastră Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a păstra contactul direct și a menține relația contractuală cu dumneavoastră. Colectăm aceste date având ca temei încheierea de contracte comerciale.

dating politicos

Comunicarea cu dumneavoastră Utilizăm datele dumneavoastră de contact pentru a comunica cu dumneavoastră cu privire la orice probleme relevante legate de relația noastră contractuală. Dacă sunteți un vizitator în spațiile ANA Hotels SA Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a asigura securitatea, bunurilor și personalului nostru. În acest caz, ne bazăm procesarea datelor pe interesul legitim al ANA Hotels SA, și anume protecția acestor spații, active și personal.

Acest articol sau această secțiune are bibliografia incompletă sau inexistentă. Puteți contribui prin adăugarea de referințe în vederea susținerii bibliografice a afirmațiilor pe care le conține. Ștergeți eticheta la încheierea standardizării. Serviciile de dating online asigură stabilirea unor conexiuni prin intermediul calculatoarelor personale, a Internetului, sau chiar a telefoanelor mobile. Astfel de servicii le permit indivizilor să facă publice anumite date personale despre ei inșiși, apoi să caute alte persoane, utilizând parametrii de genul: vârstă, sex, locație.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dumneavoastră precum și alte date cu caracter datând un basist pe care ni le puteți furniza direct, la solicitarea noastră, precum și imaginile dumneavoastră înregistrate cu ajutorul sistemului de supraveghere video.

Dacă sunteți utilizator al site-urilor noastre internet — www. Folosim datele personale pe care le colectăm de la dumneavoastră atunci când vizitați site - urile nostru de internet în scopul de a monitoriza traficul și de a îmbunătăți conținutul site-urilor.

Ne bazăm în această activitate de procesare a datelor pe interesul nostru legitim de a asigura buna funcționare a site-urilor noastre de internet, precum și îmbunătățirea acestora. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt ora și data accesării unui site Internet și adresa IP de la care a fost accesat site-ul respectiv.

Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter dating politicos pot fi: o obligație legală în cazul în care ANA Hotels este obligată legal să divulge anumite date cu caracter personal autorităților publiceexecutarea unui contract încheiat de ANA Hotels în contextul unei anumite tranzacții sau interesul legitim al ANA Hotels de a efectua o tranzacție în cel mai eficient mod.

Serviciul de rezervare online este asigurat prin intermediul website-ului propriu; atunci când accesați acest serviciu, termenii și condițiile care se aplică sunt cele menționate pe acel website.

Vă sfătuim să îi consultați. Furnizarea de date cu caracter personal Atunci când datele cu caracter personal vă sunt solicitate direct dumneavoastră, ANA Hotels dating politicos solicită să furnizați toate categoriile de date pe care le solicităm în scopurile menționate anterior, deoarece altfel nu ne vom putea îndeplini activitatea specifică. Dacă furnizați lui ANA Hotels date cu caracter personal ale altor persoane fizice, vă rugăm să comunicați acestora, înainte de o astfel de furnizare dating politicos date, modalitatea în care ANA Hotels intenționează să proceseze datele lor cu caracter personal, așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

Meniu de navigare

Durata procesării Intenționăm să păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru o perioadă cât mai scurtă de timp, atât cât este minimul necesar pentru buna desfășurare dating politicos activității noastre — de regulă 24 de luni. Există însă situații în care legislația în vigoare impune păstrarea anumitor seturi de date pe perioade mai îndelungate de timp.

Suntem bucuroși să vă asigurăm exercitarea acestor drepturi, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau implică un efort disproporționat.

dating politicos

Puteți să vă exercitați drepturile menționate mai sus și să aflați mai multe despre astfel de drepturi prin depunerea la noi, în calitatea noastră de operator dating politicos date, o cerere scrisă la ANA Hotels SA, Bulevardul Poligrafiei nr. Ne-am angajat să tratăm întotdeauna solicitările dumneavoastră cu cea mai mare atenție și puteți adresa orice întrebări pentru a primi răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Ea poate fi actualizată în funcție de modificările legislative ce pot apărea. Orice actualizare se va dating politicos după un interval de 15 zile de la publicarea pe site.

Revizuit: 16 Mai