Dating szen


Notarul public Szen Maria din Sfântu-Gheorghe a fost condamnat la doi ani de închisoare, cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei, pentru fals intelectual.

dating szen

Dating szen fusese pronunţată de Curtea de Apel Braşov în vara acestui an, cu drept de recurs, şi a fost atacată ulterior la Înalta Curte de către inculpată. Magistraţii au apreciat însă ca nefondat recursul şi au dat o hotărâre definitivă prin care resping recursurile declarate de inculpat şi partea vătămată, care la rândul ei avusese o serie de solicitări respinse de Curtea de Apel.

Голос его упал, поскольку он осознал источник своей тревоги, и он улыбнулся кривой улыбкой, в которой был упрек самому себе и которая тотчас же прогнала последний призрак Пришельцев. Олвин, однако, отнесся к делу куда серьезнее, чем того ожидал Джизирак. -- Ты забываешь, что скоро у нас помощником будет Вэйнамонд,-- сказал .

Totul a început de la un contract legalizat şi întocmit de notar, prin care Botez Daniel şi Botez Maria Eva, din Sfântu-Gheorghe, garantau cu locuinţa lor un credit luat de la bancă de către firma la care femeia era angajată. Procesul a început anul trecut, când procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov au decis trimiterea în judecată a lui Szen Maria, pentru fals intelectual.

dating szen

Creditul nu fusese însă rambursat şi firma dating szen a dat faliment, astfel că după vreo doi ani familia a fost anunţată că apartamentul ei va fi executat silit, pentru a se recupera astfel banii.

Cei doi au făcut plângere la Parchet, afirmând că nu ştiau nimic despre acest contract şi nu au semnat aşa ceva, iar în ziua când a fost încheiat femeia era la Bucureşti la Oncologie, unde dating szen fost operată, iar bărbatul era la serviciu.

La data trimiterii în judecată a notarului, procurorii au disjuns cauza şi au continuat cercetările asupra altor patru persoane, pentru a se stabili care a falsificat semnă­turilor celor doi.

dating szen

După această sentinţă, potrivit legii se impune interzicerea exercitării de către notar a dreptului de a ocupa o funcţie publică sau de a exercita profesia sau activitatea în execuţia căreia a săvârşit fapta.

Ana Sidon.

dating szen