Datând lumânare


datând lumânare sfaturi de întâlniri de relație

În timpul utilizării, căldura din flacără lichefiază ceara lângă baza fitilului. Lichidul curge în sus prin acțiune capilară, apoi este vaporizat de căldură. Flacăra este arderea vaporilor de ceară. Obțineți acces exclusiv la conținut din prima noastră ediție cu abonamentul dvs.

datând lumânare seafloor dating

Datând lumânare astăzi Mașinile de turnat lumânări, dezvoltate, de asemenea, în secolul al XIX-lea, constau din rânduri de matrițe într-un rezervor metalic care este încălzit și răcit alternativ. După ce matrițele sunt răcite, lumânările sunt evacuate de pistoane. Bobinele de absorbție din partea de jos a mașinii sunt filetate prin pistoane pentru a trece prin matrița lumânării.

datând lumânare întâlnește un bărbat la club

Pe măsură ce lumânările răcite sunt evacuate, fitilele sunt tăiate. Lumânarea standard sau internațională este o măsurare a intensității sursei de lumină. Acesta a fost inițial definit ca o lumânare de șase kilograme de ceară de spermă, arzând cu o viteză de de boabe pe oră.

datând lumânare aplicația ei de întâlnire android

Această intensitate a luminii a fost standardizată în în ceea ce privește lămpile cu incandescență, iar lumânările nu mai sunt folosite ca referință. Lumânările moderne sunt produse într-o mare varietate de culori, forme și dimensiuni. Ceara de albine și ceara de dafin sunt folosite ocazional ca aditivi, iar unele lumânări sunt parfumate.

datând lumânare viteză dating oxford uk

Candlemaking a datând lumânare un hobby popular. Related Posts.

datând lumânare bi sex leagă