Oraș irlanda, Cele mai frumoase orașe din Irlanda. Locuri pe care să le vizitezi cel puțin o dată în viață


cine se întâlnește cu pll speed​​ dating ft lauderdale fl

Nimeni nu stie de ce aceste poeme amuzante scurte au fost denumite după oraș, dar localnicii sunt întotdeauna oraș irlanda pentru a sparge cateva glume-si chiar mai fericit pentru a discuta despre echipele lor sportive galice locale. Amplasat la originea Shannon, cel mai lung fluviu al Irlandei, orașul are o Waterfront destul de actualizat și un muzeu dedicat eroului local Frank McCourt, autorul Ashes Angelei.

Deplasare la 5 din 20 de mai jos.

fată albă datând tipul hispanic viteză dating părinții ghid

Derry este renumit pentru zidurile orașului, care datează din secolul al lea și oferă vederi asupra orașului moderne, care se întinde oraș irlanda zona centrală cu pereți.

Derry a jucat un rol important în istoria irlandeză mai recentă în timpul necazurilor, și Derry Corner Free este un punct de reper bine-cunoscut comemorare vremurile dificile.

Centrat în jurul valorii de Eyre Square, oraș micdar plin de viață se execută de-a lungul malurile pe râul Corrib și se întinde spre Golful Galway. Orasul este o oprire popular pentru muzica live, oraș irlanda multe dintre pub - uri din zona au sesiuni de triadă în fiecare noapte a săptămânii.

dating profilul site- ului copiați și lipiți dating vox difuzoare

Plimbare prin Arcul spaniol și se bucură de benzi medievale, sau vizita Catedralaunde se spune că Cristofor Columb a fi așezat în strane înainte de a naviga pentru noua lume-există o mulțime de făcut în Galway. Acesta a fost considerat un târg până încând Lisburn a fost acordat statutul de oraș, ca parte a jubileului de aur.

  1. Lista orașelor din Irlanda - Wikipedia
  2. Insula Irlandei este a douăzecea cea mai mare insulă din lume, cu o suprafață de 32, mile pătrate și atingând o altitudine maximă a picioarelor 3, deasupra nivelului mării.
  3. Irlanda - Wikipedia
  4. Schimbați- vă mintea despre întâlniri

Lisburn a fost mult timp cunoscut pentru lenjeria de excelenta a produs acolo, și există chiar și un muzeu dedicat tesatura si istoria manufacturii locale. Centrul orașului este pietonal și există mai multe parcuri de luare verzi Lisburn un opritor oraș irlanda pentru o plimbare. Uneoriconsiderat o suburbie, orașul a fost creat încând șapte sate au fost unite împreună sub o singură administrație locală.

Preistoria și protoistoria Irlandei[ modificare modificare sursă ] Primii oameni care au venit pe insula Irlanda au fost vânători-culegătoriprezența omului în acest teritoriu datând din paleoliticcu cca

Belfast Gradina zoologica este situat în Newtownabbey și o mulțime de păsări sălbatice pot fi identificate de-a lungul malul Belfast Lough. Situat în județul Antrimorașul estede asemeneaun excelent punct jumping - off pentru a explora munții din apropiere sau de planificare o excursie de pescuit în râuri locale. Se învecinează cu Carrickfergus și alte Ballymena-două orașecare facde asemenealista celor mai mari 20 de orașe din Irlanda.

Deplasare la 9 din 20 de mai jos.

Meniu de navigare

Acesta ocupă un loc destul de litoral pe partea de sud a Belfast Lough. Orașul se află la aproximativ 14 de mile de centrul orașului și a fost un loc popular vacanță de vară de la epoca victoriană.

Cel mai bun mod de a lua în zonă este de a lua o plimbare calea de coastă sau să deconteze pentru a viziona în activitatea de la portul de agrement plin de viață, care este cea mai mare din Irlanda. Alte site-uri majore în bine-to-do orașul irlandez includ Oraș irlanda Bangor și Bangor Abbey-care a fost o mănăstire importantă în timpul Evului Mediu.

Orase din Irlanda

Deși nu este absolut cel mai mare oras din Irlanda, este cea mai veche. Situat în sud-est a Republicii Irlanda, orașul port este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru istoria sa de fabricarea sticlei și oraș irlanda acasa, la producătorul faimosul Waterford Crystal.

Drogheda este situat în cea mai mare parte Co Louth, dar partea viteza datând peterborough sud a orașului se întinde în Co Meath.

Drogheda este bogat cu descoperiri arheologice și se află chiar în afara Newgrange, un complex de monumente preistoricecare este unul dintre primele locuri pentru a vedea în Irlanda.

În aniia fost în cazul în care Papa Ioan Paul al II - lea a oraș irlanda să abordeze o mulțime de Este un important oraș de navetiști pentru Dublindar are o multime de a face în sine. Louth poate fi cel mai mic județ din Irlandadar Dundalk este încă una dintre cele mai mari orașe ale țăriicu o populație de un enorm de oameni. Orașul se află aproape exact la jumătatea distanței între Dublin și Belfast și este casa legendar al figurii mitic irlandez cu Chulainn.

Este posibil de a vizita piatra în cazul în care eroul celtice se presupune că el însuși legat așa că va muri în picioare, încă se confruntă cu dușmanii săi.

20 cele mai mari orașe și orașe din Irlanda

Orașul Louth arede asemenearuinele mai multor castele și forturi și este bine cunoscut pentru comorile sale bogate arheologice. Deplasare la 13 din 20 de mai jos. Swords este acasala unul dintre cele mai bune castele in apropiere de Dublindar este mai bine cunoscut pentru a fi aproape de aeroportul din Dublin. Cu mai multe centre comerciale, de asemeneaeste o destinație majoră pentru terapia cu amănuntul serioasă în oraș irlanda capitalei irlandeze.

Zona de litoral este acasala Chiar și out-of-towners știu să beeline la Bray pentru o zi de plajă sub cerul irlandez soare, sau pentru o scuză pentru o excursie pe jos de-a lungul plimbare stâncă pitoresc la Bray Head aproape orice vreme. Cu mare capricios ca fundal, Bray oferă mâncăruri gustoase și opțiuni de distracție pub.

Înregistrează-te pentru ştirile noastre

Oraș irlanda asemeneaun popular centru de viață mare și cal școală de echitație pentru iubitorii de animale care se opresc în orașul Wicklow. Orașul tradițional este aproape de Dealul Taracare esteprobabilcel mai faimos deal fort în Irlanda.

Dacă monumente preistorice nu sunt pe ordinea de zi, există o mulțime de baruri și Causey Farm-o fermă de lucru care oferă excursii, cursuri de dans irlandez, și de trecere prin vad BOG. Orasul este aproape de Slemish, muntele pe care oraș irlanda deține a fost o dată acasă la Număr de numere 13 Patrick. Ballymena estede asemeneade origine în viața reală a actorului Liam Neeson, care a fost onorat de către Consiliul Local.

Despre Irlanda

Orașul Irlanda de Nord este cunoscut pentru cursurile de golfdar de asemeneaare loc mai natural spații verzi. Deplasare la 17 din 20 de mai jos. De la doar despre oriunde în oraș, puteți vedea Turnul Scarbo, un monument deal Charles Stewart, un nobil al lea, care a încercat să salveze chiriașilor săi în timpul marii foamete. Zona a fost populată mai întâi de călugări și există mai multe abații ruinate doar în afara orașului.

Belfast (Irlanda de Nord)

Zona a fost stabilit încă din epoca bronzului si Newry este una dintre cele mai vechi orașe oraș irlanda Irlanda.

In ciuda acestei lungi istorii, Newry oraș irlanda unul din punct de vedere tehnic cele mai noi orașe din Irlanda, deoarece a fost acordat doar statutul de oraș înca parte a jubileului de aur. Astăzi, Newry este cunoscut pentru centrele sale comerciale, dar este, de asemenea, bine plasată pentru a acționa ca o poartă de acces la marele larg deschis.

Atât Munții Mourne și Ring of Gullion sunt în apropiere. Orașul este de numai 11 mile în afara capitalei Irlandei de Nord și face o parte a zonei metropolitane.

Deși a fost eclipsat de Belfastîn ceea ce privește populația, Carrickfergus este de fapt mult mai veche și a fost stabilit din jurul anului