Panther 2


Filmările pentru Black Panther 2 vor începe în luna iulie de Marina Florea în 23 Nov Disney și Panther 2 nu au anunțat încă cum anume vor gestiona finalul tragic al lui Boseman Black Panther După ce proiectul a fost blocat după moartea subită a actorului din rolul principal Chadwick Bosemanse pare că Disney și studiourile Marvel au stabilit un plan pentru continuarea seriei Black Panther ; astfel, în calendarul studiourilor, vara lui e pentru demararea filmărilor la sequel.

internațional de călătorie de călătorie irish dating site reviews

Conform informației obținute de The Hollywood Reporter, Black Panther II va începe filmările în Atlanta, Georgia, în iulie, cu o durată a filmărilor ce va depăși șase luni. Din păcate, regele nostru a murit nu doar în poveste, ci și în viața reală, și va trebui ceva timp ca să vedem cum vom continua povestea și cum vom rezolva acest lucru neașteptat, care este, ca să fim sinceri, atât de dureros și de groaznic.

Black Panther II a fost programat inițial să înceapă filmările în martie pentru o premieră pe 6 maideși acum, probabil, va fi panther 2 pentru mai târziu.

tpe dating site dating site pentru pitici