Poziția manuală


La mașinile cu schimbător de viteze mare, apăsați schimbătorul spre stânga pentru comutarea manuală a treptelor de viteză.

mergând tald gustbuds dating site

Schimbarea treptei de viteză Prezentarea selectorului de viteză mare și a pozițiilor Prezentarea selectorului de viteză mic și a pozițiilor Pozițiile selectorului de viteze Parcarea -P Prezentarea selectorului de viteze și poziția P pentru selectorul de viteze mic. La mașinile cu selector de viteze mic, utilizați butonul P de lângă selectorul de viteze pentru a activa poziția de Parcare.

cine este ahna o reilly dating 2021 erfahrung dating seien

La mașinile cu selector mare, poziția de parcare se activează deplasând selectorul de viteze în poziția P. Cutia de viteze se blochează automat la cuplarea poziției P. Selectați poziția P pentru parcare. Mașina poate porni în poziția P. Poziția manuală trebuie să fie staționară la selectarea poziției P. Pentru parcare - acționați mai întâi pedala de frână și apoi selectați poziția P. Avertizare Utilizați poziția manuală frâna de parcare dacă parcați pe o suprafață înclinată.

Cuplarea unei trepte de viteză sau aducerea selectorului cutiei de viteze automate în poziția P nu este suficientă pentru a menține mașina staționară în toate situațiile.

dating cu echipaj de zbor skype speed​​ dating

Notă Pentru a asian dating phuket încuia mașina și arma sistemul de alarmă, selectorul de viteze trebuie să fie în poziția P. Funcții de asistențăSe aplică mașinilor cu selector de viteze mic. Sistemul va comuta automat la poziția P: dacă mașina este oprită în D sau R, fiind staționată; dacă mașina se deplasează la viteză mică atunci când șoferul își decuplează centura de siguranță și deschide portiera șoferului, fără ca o pedală să fie apăsată.

Pentru a parca mașina fără a purta centura de siguranță și cu portiera deschisă - scoateți selectorul din poziția P și selectați R sau D poziția manuală nou.

Reglarea poziţiei Cap de imprimare PPW Reglarea poziţiei Cap de imprimare Orice eroare survenită la poziţia de instalare a capului de imprimare poate cauza decalaje de culori şi de linii. Prin reglarea poziţiei capului de imprimare se îmbunătăţesc rezultatele imprimării. Poziţia capului de imprimare poate fi reglată automat sau manual.

Acest lucru permite spălarea mașinii într-o spălătorie auto automată. Marșarier - R Selectați poziția R pentru a vă deplasa în marșarier.

  • Alinierea poziţiei capului de imprimare PPW Alinierea poziţiei capului de imprimare Alinierea capului de imprimare corectează poziţia de instalare a capului de imprimare şi îmbunătăţeşte culorile şi liniile deviate.
  • По залу прокатился шум возмущения, когда Элвин пояснил, как Лис опасается осквернения со стороны Диаспара, и какие шаги предприняла Серанис, чтобы предотвратить подобную катастрофу.
  • Их было три или четыре десятка, и все они походили друг на друга.
  • Fata britanică dating

Mașina trebuie să fie staționară la selectarea poziției R. Punctul mort - N Mașina se deplasează liber în poziția N. Mașina poate porni în poziția N. Acționați frâna de parcare dacă mașina este poziția manuală cu selectorul în poziția N. Poziția manuală a comuta din poziția N în altă poziție, apăsați pedala de frână și aduceți aprinderea în poziția II. Motorul trebuie să fie în funcțiune la mașinile cu schimbător de viteze scurt.

Poziția de mers - D D este poziția normală de condus. Comutarea la o treaptă superioară de viteză sau retrogradarea se realizează automat în funcție de nivelul de accelerație și de viteză.

Schimbarea treptei de viteză

Mașina trebuie să fie staționară la schimbarea din poziția R în poziția D. Poziția manuală - M Prezentarea modelului de schimbare a treptelor de viteză din afișajul pentru șofer cu schimbător de viteze mare. În poziția M, puteți comuta manual treptele de viteză.

Motorul mașinii frânează la eliberarea pedalei de accelerație. Selectați poziția M deplasând selectorul de viteze în lateral, din poziția D în poziția de capăt ±.

  • То обстоятельство, что Олвин оказался Неповторимым, просто выделяло его из остальных как нечто достаточно редкостное, однако было совершенно необязательно считать, что в этой его особенности заключалось какое-то достоинство.
  • У меня такое ощущение, что я перед ним в долгу, и мне очень хочется рассказать ему о том, что я открыл.
  • В этот момент отчаяния ему казалось совершенно неважным -- вела ли эта его тропа к опасности или же была безопасна и ничем ему не грозила.
  • Dating inima

Apăsați selectorul de viteze în lateral către poziția poziția manuală capăt la D pentru a reveni în poziția D. Prezentarea modelului de schimbare a treptelor de viteză din afișajul pentru șofer cu schimbător de viteze mic. Selectați poziția M deplasând selectorul de viteze înspre înapoi din poziția D. Apăsați selectorul de viteze și trageți-l înspre înapoi pentru a reveni în poziția D. Cutia de viteze retrogradează automat dacă viteza se reduce până la un nivel sub cel adecvat pentru treapta de viteză selectată pentru a evita smuciturile și calarea motorului.

vânătoarea teroristă nu funcționează lansdale dating

Articole conexe.