Menu
Categories
Termeni si conditii

 

Termeni si conditii – Tv Online PRO

1.Aceasta aplicatie este una gratuita si distribuita prin site-ul official TvOnlinePro.Ro spre a oferi propietarilor de aparate cu sisteme de operare android, vizualizarea canalelor tv online!

2.Aplicatia ‘Tv Online PRO’ nu este responsabila pentru calitatea si functionalitate posturilor tv, stream-urile VLC, sopcast si playerele flash sunt preluate de pe internet.

3.Aplicatia ‘Tv Online PRO’ nu este responsabila pentru continutul difuzat de catre posturile tv.

4.Aplicatia ‘Tv Online PRO’ nu colecteaza nici un fel de date ale vizitatorilor ce instaleaza si vizioneaza canalele tv. 

5.’Tv Online PRO’ nu violeaza drepturile de autor fiind protejata de drepturile CJEU.

6.’Tv Online PRO’ isi rezerva dreptul de modifica, sterge sau adauga termeni si conditii fara anuntare in prealabil.

7.Reclame ‘Tv Online PRO’ –  aplicatia si site-ul tv poate contine reclama de tip banner. Este posibil ca unele playerele flash sa contina reclame propri, dar nu vor incurca vizionarea postului, nici nu se vor deschide pop-up-uri.  Reclame vor mai aparea si la inchiderea/deschiderea aplicatiei Sopcast!

8.Folosirea oricarui material din continutul site-ului se face pe riscul dvs exclusiv, Tv Online PRO neputand fi facut raspunzator. Tv Online PRO nu garanteaza exactitatea informatiilor. Oricare dintre materialele din Continutul Site-ului pot fi invechite/depasite, iar Tv Online PRO nu are nicio obligatie de a actualiza oricare dintre materiale.

9.NU utilizati Continutul site-ului pentru alte scopuri decat cel pe care accesul a fost acordat.
NU aveti voie sa reproduceti, duplica, copia sau vinde oricare parte a aplicatiei sau continutului.

10.’Tv Online PRO’ NU ofera servicii contra-cost, NU emite nici un stream, NU hosteaza si nu detine nici un fisier video. NU toate posturile emit 24 din 24, neexistand intotdeauna drept de transmisie online.

10.Va recomandam sa cititi aceasta pagina de fiecare data cand utilizati aplicatia si site-ul, pentru a fi la curent cu update-uri  termenilor si conditiilor!

11. Daca sunteti proprietarul / administratorul unei televiziuni / stream / site si nu doriti ca streamul sa fie prezent in aplicatia/site-ul nostru, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la bybanujunior@yahoo.com

Tv Online Pro
Copyright © 2016-2017. Powered by Tv Online Pro.