Uyo dating. Vremea în Uyo, Statul Akwa Ibom, Nigeria


Arhiva meteo prognozată oferă acces la simulări meteo din trecut pentru orice loc din lume. Puteți vedea uyo dating de ieri sau istoricul ultimilor 5 ani.

Я установил частичный контакт, - сказал. - По крайней мере, я выяснил природу блокировки и догадываюсь о причине ее наложения. Разомкнуть ее можно лишь одним путем.

Diagramele arhivei meteo sunt separate în 3 grafice: Temperatură, inclusiv umiditatea relativă, pe oră Nori fond gri și cer senin fond galben. În meteograma bazată pe arhiva meteo, punctele violet reprezintă direcția vântului, așa cum este indicată pe axa din partea dreaptă.

Vedeți cât puteți economisi cu Promoții Interne Agoda! Autentificați-vă acum pentru a vedea disponibilitatea și prețurile Înscrieţi-vă acum Recenzii în așteptare Mai multe despre Ibom Hotel and Golf Resort Dacă ceea ce căutaţi este un hotel situat convenabil în Uyo, nu căutați mai departe de Le Meridien Ibom Hotel and Golf Resort. De aici, oaspeţii se pot bucura de acces facil la tot ce acest oraş plin de viaţă are de oferit.

Te rugăm să iei în considerare următoarele: Arhiva meteo oferă date simulate nu măsurate, pentru locul selectat. Datele simulate cu predictibilitate mare pot înlocui măsurătorile. Pentru zonele sau datele cu predictibilitate scăzută, simularea nu poate înlocui măsurătorile și nu poate, de asemenea, fi utilizată ca evidență pentru condițiile trecute.

Datele referitoare la vânt și temperatură sunt calculate pe baza altitudinii medii a celulei. Prin urmare, temperaturile pentru zonele de munte și de coastă pot fi ușor diferite de datele locului selectat. Găsiți altitudinea celului alături de coordonate.

uyo dating dating pentru orientul mijlociu

Diagrama "zile" arată date orare. Pentru perioade de o lună găseşti date agregate pentru valorile minime, maxime și medii. Pentru perioade de peste 6 luni există agregări lunare.

uyo dating matrimoniale ploiesti servicii

Oferim, de asemenea, spre vânzare date brute. Pentru mai multe informații te rugăm să ne contactezi la info meteoblue.

uyo dating v- ați îndreptat cu viteză

Descarcă variabile precum temperatură, vânt, nori uyo dating precipitaţii în format CSV pentru orice locaţie de pe glob. Ultimele 2 săptămâni ale datelor meteo din trecut pentru Uyo sunt disponibile pentru evaluare gratuită here.

uyo dating dating on- line cerând pe cineva afară