Dating teamspeak


E-mail In cele din urma!

dating teamspeak

Am auzit despre Teamspeak 3 de atât de mult timp încât am crezut că nu va ieși niciodată. Pentru mine, cel mai important lucru este în sfârșit un suport nativ pentru Macintosh, care înainte trebuia să ne mulțumim cu un client care nu era oficial.

Acum ne putem bucura și de skin-uri personalizate și sunete personalizate, pe lângă multe alte noutăți. Înainte de a continua cu articolul, vreau să vă avertizez că software-ul este încă în faza beta deci veți avea erori care vor fi corectate încetul cu încetul.

Cum să redați muzică în TeamSpeak

Acum, putem monta un server acasă, avem Windows, Linux sau Macintosh, ceea ce este, de asemenea, apreciat. Dacă sunteți interesat, vă vom explica procesul de configurare a unui server pentru frăția noastră.

dating teamspeak

Nu am avut încă timp să-l testez dating teamspeak, dar trebuie să spun că interfața este destul de reușită din toate punctele de vedere și mult dating teamspeak intuitivă decât înainte.

Nu ezita descarcati-l dacă utilizați de obicei acest program pentru comunicări cu frăția voastră. Iată o captură de ecran a noii interfețe care se conectează la un server: Conținutul articolului respectă principiile noastre de etică editorială.

dating teamspeak

Pentru a raporta o eroare, faceți clic pe aici. Calea completă către articol: Ghiduri WoW » știri » Așteptarea s-a încheiat: Teamspeak 3 disponibil Fii primul care comenteaza.

dating teamspeak