I'm Live!
Watch Now

Termeni si conditii

Aceiasi ‘Termeni si Conditii’ sunt valabili si pentru Tv Romania .


Termeni si conditii – Tv Online PRO

>>Aplicatia nu este vanduta pentru interiorul acesteia (si anume pentru sursele tv) CI pentru ceea ce a fost achizitionat pentru a o lansa si pentru munca zilnica depusa pentru a o tine online!<<

1.Aceasta aplicatie este una distribuita prin site-ul official TvOnlinePro.Ro si Google Play spre a oferi propietarilor de aparate cu sisteme de operare android, posibilitatea vizualizarii canalelor tv online!

2.Aplicatia ‘Tv Online PRO’ nu este responsabila pentru calitatea si functionalitatea posturilor tv, stream-urile VLC, sopcast, acestream si playerele flash sunt preluate de pe internet.

3.Aplicatia ‘Tv Online PRO’ nu este responsabila pentru continutul difuzat de catre posturile tv.

4.Aplicatia ‘Tv Online PRO’ nu colecteaza nici un fel de date ale vizitatorilor ce instaleaza aplicatia si vizioneaza canalele tv. 

5.’Tv Online PRO’ nu violeaza drepturile de autor fiind protejata de drepturile CJEU.

6.’Tv Online PRO’ isi rezerva dreptul de modifica, sterge sau adauga termeni si conditii fara anuntare in prealabil.

7.Reclame ‘Tv Online PRO’ –  site-ul si aplicatia tv poate contine reclama de tip banner. Este posibil ca unele playerele flash sa contina reclame propri, dar nu vor incurca vizionarea postului, nici nu se vor deschide pop-up-uri.  Reclame vor mai aparea si la inchiderea/deschiderea aplicatiei Sopcast!

8.Folosirea oricarui material din continutul site-ului se face pe riscul dvs exclusiv, Tv Online PRO neputand fi facut raspunzator. Tv Online PRO nu garanteaza exactitatea informatiilor. Oricare dintre materialele din Continutul Site-ului pot fi invechite/depasite, iar Tv Online PRO nu are nicio obligatie de a actualiza oricare dintre materiale.

9.NU utilizati Continutul site-ului/aplicatiei pentru alte scopuri decat cel pe care accesul a fost acordat.
NU aveti voie sa reproduceti, duplica, copia sau vinde oricare parte a aplicatiei sau continutului.

10.’Tv Online PRO’ NU ofera servicii contra-cost, NU emite nici un stream, NU hosteaza si NU detine nici un fisier video. NU toate posturile emit 24 din 24, neexistand intotdeauna drept de transmisie online.

11. Odata achizitionata aplicatia, aveti pana la 2 ore (oferite de PlayStore) posibilitatea de a va razgandi. Dupa acele 2 ore nu mai exista posibilitatea cereri de inapoiere a platii facute!

12.Va recomandam sa cititi aceasta pagina de fiecare data cand utilizati aplicatia si site-ul, pentru a fi la curent cu update-urile  termenilor si conditiilor!

13. Daca sunteti proprietarul / administratorul unei televiziuni / stream / site si nu doriti ca acesta sa fie prezent in aplicatia noastra, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la  contact@tvonlinepro.ro

Aplicatiile noastre