Termeni si conditii – site-ul Tv Online PRO

Website-ul TvOnlinePro.Ro

1.Vizitand acest website si utilizand continutul disponibil ACCEPTATI automat termenii si conditiile de utilizare a site-ului!

2.Acest site poate contine link-uri catre alte site-uri, care nu sunt proprietatea TvOnlinePro.Ro si pentru care nu ne asumam responsabilitatea referitor la continutul acestora!

3.Continutul acestui site va este oferit cu scop informational si pentru uz personal si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat cu alte scopuri si fara a avea un acord scris al administratorului acestui site!

4.Sunteti de acord ca prin utilizarea acestui site sa va asumati orice risc! Nu oferim nici o garantie si nu suntem raspunzatori vizavi de acuratetea sau de cat de complet este continutul acestui site:

– erori, greseli, sau lipsa de acuratete a continutului

-orice erori, virusi ce pot fi transmise prin site-ul nostru sau orice pierdere sau stricaciune aparuta ca rezultat al folosintei acestui site

5.TvOnlinePro.Ro nu-si asuma responsabilitatea pentru produsele sau serviciile publicate prin hiperlink-urile sau prin bannerele de pe site (reclame)! Nu vom fi parte sau responsabil pentru monitorizarea oricaror tranzactii dintre dvs si o parte terta oferitoare de produse sau servicii (reclame)!

6.Singurul produs oferit de TvOnlinePro.Ro este aplicatia cu acelasi nume Tv Online Pro distribuita prin Google Play (Play Store sau Magazin Play). Termeni si conditii mai jos!

Aplicatia Tv Online Pro

1.Aceasta aplicatie este una distribuita prin site-ul official TvOnlinePro.Ro (si alte site-uri de aplicatii) spre a oferi propietarilor de aparate cu sisteme de operare android, posibilitatea vizionarii canalelor tv online!

2.Aplicatia ‘Tv Online PRO’ nu este responsabila pentru calitatea si functionalitatea posturilor tv. Stream-urile VLC, sopcast, acestream si playerele flash sunt preluate de pe internet.

3.Aplicatia ‘Tv Online PRO’ nu este responsabila pentru continutul difuzat de catre posturile tv.

4.Aplicatia ‘Tv Online PRO’ nu colecteaza nici un fel de date ale vizitatorilor ce instaleaza aplicatia si vizioneaza canalele tv.

5.’Tv Online PRO’ nu violeaza drepturile de autor fiind protejata de drepturile CJEU.

6.’Tv Online PRO’ isi rezerva dreptul de modifica, sterge sau adauga termeni si conditii fara anuntare in prealabil.

7.Reclame ‘Tv Online PRO’ –  aplicatia contine reclama de tip banner si posibil si de tip pop-up!.

8.Folosirea oricarui material din continutul site-ului se face pe riscul dvs exclusiv, Tv Online PRO neputand fi facut raspunzator. Tv Online PRO nu garanteaza exactitatea informatiilor. Oricare dintre materialele din continutul aplicatiei pot fi invechite/depasite, iar Tv Online PRO nu are nicio obligatie de a actualiza oricare dintre materiale.

9.NU utilizati continutul aplicatiei pentru alte scopuri decat cel pe care accesul a fost acordat.
NU aveti voie sa reproduceti, duplica, copia sau vinde oricare parte a continutului acestei aplicati!

10.’Tv Online PRO’ NU ofera servicii contra-cost, NU emite nici un stream, NU hosteaza si NU detine nici un fisier video. NU toate posturile emit 24 din 24, neexistand intotdeauna drept de transmisie online.

11. Sursele canalelor tv  sunt preluate de pe internet si nu detinem drepturi de autor asupra acestora! Tv Online Pro nu se face responsabil pentru materialele publicate, pe site/aplicatie nefiind gazduit nici un fisier care incalca drepturile de autor sau legea de copyright.

12.Va recomandam sa cititi aceasta pagina de fiecare data cand utilizati aplicatia si site-ul, pentru a fi la curent cu update-urile  termenilor si conditiilor!

13. Daca sunteti proprietarul / administratorul unei televiziuni / stream / site si nu doriti ca acesta sa fie prezent in aplicatia noastra, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la  tvonlinepro7@gmail.com – rog sa specificati TvOnlinePro