Taimienphi.vn – site aplicatii/jocuri/software

Taimienphi.vn

Suna ciudat titlul? Da, te cred, deoarece acesta este un site din vietnam! Taimienphi.vn

De curand am primit un email, daca doresc imi promovez aplicatia in schimbul unui link in footer! Zis si facut, am acceptat!

In primul rand, vreau sa stiti ca este un site super, chiar daca e in vietnameza. Aici gasiti tot felul de programe pc, aplicatii android, ios, windows phone, jocuri de pc, jocuri mobile etc.

In al doilea rand, ceea ce m-a impresionat este ca, fiecare program/aplicatie/joc are cate o descriere proprie nemaipomenita.

Tv Online Pro pe Taimienphi.vn

Aplicatia noastra are o descriere super. Mai jos aveti o traducere cu google translate la o bucata din articol:

‘Tv Online Pro este o aplicație de vizionare TV online care te duce în România – țara arhitecturii antice cu o istorie lungă. Dacă sunteți într-o călătorie pentru a cuceri limba română sau a trăi în această țară, atunci descărcați Tv Online Pro și aplicația vă va ajuta parțial să descoperiți cultura, viața, natura și tot ce este aici. printr-o varietate de emisiuni de televiziune. Tv Online are o interfață extrem de simplă și ușor de utilizat. Pe pagina principală a aplicației, puteți vedea întreaga listă de canale pe care o oferă și doar câteva apăsări pot deschide canalul dvs. preferat.’

Vizitati pagina asta pentru a vedea tot articolul!